I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Restaurant met terras nabij Deinze

Bent u op zoek naar een lekker restaurant met een terras in de omgeving van Deinze? Reserveer dan uw tafeltje bij I Ragazzi. Gezellig tafelen en genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, dat vindt u terug bij ons aangenaam restaurant in Sint-Martens-Latem, regio Gent. Onze chef laat tijdens het uitkiezen van de gerechten zijn creativiteit los om de Italiaanse keuken op uw bord te toveren.

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Ontdek ons gezellig restaurant met terras in de buurt van Deinze

Wij zijn een Italiaans restaurant in de buurt van Deinze met een gezellig terras waarop u tijdens een heerlijke maaltijd profiteert van de zon. U kunt eenvoudig reserveren, let wel op dat u vanaf acht personen via e-mail dient te reserveren en dat we op vrijdag- en zaterdagavond geen groepen boven de tien personen aannemen. Bij ons Italiaans restaurant in Oost-Vlaanderen kunt u altijd terecht voor de heerlijkste maaltijden en de beste bediening. Zo smult u van een heerlijke melanzane, een sappige tagliata, een lekker ossobuco en nog veel meer authentieke Italiaanse gerechten. Daarnaast geniet u steeds van bijpassende wijnen. Onze medewerkers staan immers met veel plezier voor u klaar bij het uitkiezen van lekker eten.

Wijnkelder - I RAGAZZI

Reserveer uw tafel

Wilt u een tafel reserveren bij de beste Italiaan van regio Gent? Dan zit u zeker goed bij ons gezellige restaurant met terras in de omgeving van Deinze. Bij ons kunt u heerlijke pasta’s of andere authentieke Italiaanse gerechten proeven. Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 09 398 49 80, pronto@iragazzi.be of door ons contactformulier in te vullen.