I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Pasta eten in een van de beste restaurants in regio Gent

Wilt u genieten van een heerlijke pasta in een van de beste Italiaanse restaurants in regio Gent? Dan reserveert u best vandaag nog een tafel bij I Ragazzi. Onze chef tovert een heerlijke authentiek Italiaanse pasta op uw bord. Daarnaast vindt u nog andere puur Italiaanse gerechten op onze kaart!

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Geniet van een heerlijke pasta in een van de beste restaurants van Gent

U vindt ons Italiaans restaurant in regio Gent. U kunt alvast inspiratie opdoen door onze menu te bekijken. Heeft u speciale wensen of allergieën? Dan past onze ervaren chef graag zijn gerecht speciaal voor u aan. Want wij willen dat u met een voldaan gevoel ons restaurant verlaat. Bij ons restaurant in Sint-Martens-Latem komt u lekker eten en geniet u van heerlijke gerechten. Schijnt de zon en wilt u genieten van een goed glas? Dan bent u welkom op ons gezellig terras. Bij ons smult u van een heerlijke pasta, want wij behoren tot de beste restaurants in de hele regio rond Gent!

Wijnkelder - I RAGAZZI

Contacteer ons bij vragen

Heeft u vragen over ons menu of wenst u telefonisch een tafel te reserveren om lekker te eten in ons restaurant in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons dan, de beste Italiaan uit regio Gent. U contacteert ons door te bellen naar het nummer 09 398 49 80, door een e-mail te sturen naar pronto@iragazzi.be of door ons contactformulier in te vullen. Kom snel langs om ons lekker eten, zoals pasta, te ontdekken in een van de beste restaurants in regio Gent!