I RAGAZZI

CUCINA DEI RAGAZZI

CONDIVIDI CON GLI AMICI

Carpaccio gegrilde aubergine

Carpaccio gegrilde aubergine

Selectie ``I Ragazzi``

Italiaanse charcuterie

Melanzane alla parmigiana

stracciatella – chili – basilicum

Gamba fritti

salsa van San Marzano tomaat & zoete puntpaprika

Panzanella

focaccia – burrata

Risotto

porcini – zwarte truffel

Vitello tonnato

pane gratato – gefruite kappers – gekonfijte tomaat

Pizza Bianca

zwart varken – cevenne ui – chili

Fregola sarda

venkel – pompelmoes – bottarga – paprika

PIATTI PRINCIPALE

Tagliata di manzo

parmigiana – rucola

Saltimbocca

prosciutto crudo – mozzarella di bufala – salie – spinazie

Zeebaars

tomaat – gepofte sjalot

Gegrilde tonijn

salsa verde

Bij elk gerecht kan u naar eigen keuze een ‘Contorni’ kiezen

PASTA

Cacio e pepe

pecorino – zwarte peper

Vongole

groene kruiden

Amatriciana

guanciale – tomaat – rode ui

CONTORNI

Gepofte aardappel

rozemarijn – look

Gnocchi

geroosterde butternut – spinazie

Polentakroket

salie – tomaat

Fettuccine

sjalot – olijfolie

Pappardelle

groene pesto – pistache

DOLCI / DESSERT

Klassieke sabayon
Roomijs & meringue van verse vanille
Crème brûlée van hazelnoot uit Piemonte
Cannoli

ricotta – bittere chocolade – appelsien – pistache

Amarenakersen uit Bologna

bouillon – roomijs

Sorbet van citrus

gekonfijte citroen – basilicum

Amandelen uit Avola

roomijs – caramel – crumble