I RAGAZZI

CONDIVIDI CON GLI AMICI

Salame

felino – IGP – groene olijf – look – grissini artigianali

Picanha Madesimo

“Romagnola”

Culatello di zibello DOP

parmegiano reggiano ‘vacche rosso’ 36mnd

Octopus alla griglia

espuma aardappel – hazelnootboter – bloemkool

Burrata

cime di rape – girolles – pesto – ansjovis

Vitello tonnato

pane gratato – gefruite kappers – gekonfijte tomaat – kappers

Pizza

fior di late – artisjok – paprikacrème – coppa

Gamba's alla grillia

prosciutto cotto – parmezaan – gepocheerd ei

Melanzane alle parmigiana

stracciatella – chilli – basilicum

Tonijn `` en croute ``

bagna cauda – coeur de boeuf – zwarte olijf – aubergine

Rundscanneloni

ricotta – herfsttruffel – spinazie – sjalot

Ravioli

truffelboter – ricotta – parmesan – verse herfsttruffel

PIATTI PRINCIPALE

Tagliata di manzo

filet pur – parmigiano – rucola – balsamico – kerstomaat

Tagliata di manzo

entrecote ” Rubia Gallega ” – parmigiano – rucola – balsamico – kerstomaat

Saltimbocca

prosciutto crudo – mozzarella di bufala – salie – spinazie – witte wijn

wilde zeebaars `` lijngevangen ``

salsa rossa – pequillo peper – gegrilde sucrine

Tonijn 'gegrild'

vierge – balsamico azijn – kerstomaat – sjalot – basilicum

Ossobuco

gremolata – krokante selder

Bij elk gerecht kan u naar eigen keuze een ‘Contorni’ kiezen

PASTA

Tagliatelle nero

gamba’s –  kerstomaat – look

Spaghetti Vongole

vongole klassiek of vongole lookboter & groene kruiden

Frutti di mare

witte wijn – getomateerd

Spaghetti truffel

truffelboter – parmesan – verse herfsttruffel

Penne Arrabiata

tomaat – basilicum – burrata

Ravioli

truffelboter – ricotta – parmesan – verse herfsttruffel

CONTORNI

Gepofte aardappel

chilimayo – crumble guanciale

Tagliolini

olijfolie – sjalot – bieslook

Polentakroket

salie – parmesanmayo

smeuïge polenta

parmegiano – boter

Penne

pommodore

Verdure calde

pommodore

Insalate verde

pommodore

DOLCI / DESSERT

Sabayon franciacorta
verse vanille `` Tahiti ``

roomijs – meringue

Sorbet van citrus

gekonfijte citroen – basilicum

Chocolademousse met praliné

olijfolie – fleur de Sel – krokante brioche

Amarenakersen uit Bologna

roomijs – siroop

Sorbet van citrus

gekonfijte citroen – basilicum

Amandelen uit Avola

roomijs – caramel – notencrumble

Hazelnoten uit Piemonte

crème brulée – roomijs – notencrumble

Duo van macarons ``huisgemaakt``

bergamot – gezouten botercaramel