I RAGAZZI

CONDIVIDI CON GLI AMICI

Assortiment charcuterie

artisanale grissini / rucola

Octopus

caponata / aubergine / groene olijven

Gamba's alla griglia

look / platte peterselie / olijfolie

Burrata

erwt / asperge / citroen / sucrine

Vitello tonnato

gefruite kappers / gekonfijte tomaat / rucola

Pizza

fior de latte / cime di rapa / salsiccia

Carpaccio van kort gebakken rund

zomertruffel / parmesan / rucola

Tartaar van tonijn

basilicum / zuring / sjalot

Melanzane alla parmigianna

tomaat / stracciatella / chili / basilicum

Ravioli

funghi / truffelboter / parmesan / zomertruffel

PIATTI PRINCIPALE

Tagliata di manzo

filet pur – parmigiano – rucola – balsamico – kerstomaat

Tagliata di manzo

entrecote ” Rubia Gallega ” – parmigiano – rucola – balsamico – kerstomaat

Saltimbocca

prosciutto crudo – mozzarella di bufala – salie – spinazie – witte wijn

wilde zeebaars `` lijngevangen ``

salsa rossa – pequillo peper – gegrilde sucrine

Tonijn 'gegrild'

vierge – balsamico azijn – kerstomaat – sjalot – basilicum

Ossobuco

gremolata – krokante selder

Bij elk gerecht kan u naar eigen keuze een ‘Contorni’ kiezen

PASTA

Spaghetti alla chitarra

amatriciana / guanciale / tomaat 

Spaghetti alla chitarra

vongole klassiek of vongole lookboter & groene kruiden

Spaghetti alla chitarra

truffelboter / parmesan / zomertruffel 

Ravioli

funghi / truffelboter / parmesan / zomertruffel

Spaghetti alla chitarra

cacio e pepe

Penne

arrabiata/ basilicum / chili / burrata  

CONTORNI

Pommes pont neuf

aïoli / limoen

Pasta alla chitarra

olijfolie / sjalot

Polentakroket

parmesan mayo / rozemarijn / look

Verdure calde
Insalate verde

DOLCI / DESSERT

Sabayon franciacorta
verse vanille `` Tahiti ``

roomijs – meringue

Cremeux van vanille

basilicum / aardbei / bergamot / yoghurt

Amarena uit Bologna

roomijs – siroop

Sorbet van citrus

gekonfijte citroen – basilicum

Amandelen uit Avola

roomijs – caramel – notencrumble

Hazelnoten uit Piemonte

crème brulée – roomijs – notencrumble