I RAGAZZI

CUCINA DEI RAGAZZI

CONDIVIDI CON GLI AMICI

Carpaccio gegrilde aubergine

Carpaccio gegrilde aubergine

Selectie ``I Ragazzi``

Italiaanse charcuterie

Melanzane alla parmigiana

stracciatella – chili – basilicum

Gamba fritti

dip van rozemarijn

Burrata

venkel – bloedappelsien – granen

Ravioli

truffel – ricotta – parmesan

Vitello tonnato

pane gratato – gefruite kappers – gekonfijte tomaat

Pizza Bianca

Gorgonzola – lardo – peer – ruccola

Uova strapazzate

roereitje – truffelboter – toast

PIATTI PRINCIPALE

Tagliata di manzo

parmigiana – rucola

Saltimbocca

prosciutto crudo – mozzarella di bufala – salie – spinazie

Zeebaars

tomaat – gepofte sjalot

Gegrilde tonijn

salsa verde

Bij elk gerecht kan u naar eigen keuze een ‘Contorni’ kiezen

PASTA

Cacio e pepe

pecorino – zwarte peper

Vongole

groene kruiden

Penne all arrabiata

burrata – chili – basilicum

CONTORNI

Patatine fritti

rozemarijn – look

Orecchiette

tomaat – platte peterselie – parmesan

Polentakroket

salie – tomaat

Capellini

sjalot – olijfolie – bieslook

Fregola sarda

witte wijn – boter

DOLCI / DESSERT

Sabayon franciacorta
Roomijs & meringue van verse vanille
Crème brûlée van hazelnoot uit Piemonte
Mousse mascarpone

chocolade – pistache – appelsien

Amarenakersen uit Bologna

bouillon – roomijs

Sorbet van citrus

gekonfijte citroen – basilicum

Amandelen uit Avola

roomijs – caramel – crumble