I RAGAZZI

LUNCH 28 T.E.M. 31 MAART

Voorgerecht: Tortelloni prosciutto crudo / velouté van venkel / vadouvan / limoen
Hoofdgerecht: Tagliata / portobello / natuurjus / gekonfijte sjalot / gegrilde sucrine / pomme pont neuf

SUGGESTIES

Wilde zeebaars “tartaar”

Citrus / olijfolie / groene kruiden

Bruschetta (2st)

Kerstomaat / prosciutto / burrata / citroen / basilicum

Vongolé marinara “Thai“

Kokosmelk / citroengras / gember / koriander

Pizza “bianca”

4 kazen / look / salsiccia / bimi

Ravioli tartufo alla creme

Truffelboter / percorino / portobello

Uovo strapazzate al tartufo

Truffelboter / pecorino / krokante foccacia

CONDIVIDI CON GLI AMICI

Assortiment charcuterie 100gr

Afwisselende selectie van de chef

Melanzane alla parmigiana

Aubergine / tomaat / stracciatella / chili / basilicum

Gamba’s (4st)

Basilicumboter / kerstomaat / look / citroen

Burrata

Groene asperge / erwt / citroen / sucrine

Vitello tonnato

Kalfsvlees / crème van tonijn / kapper / rucola / pangrattato

Pulpo

Aubergine / rozemarijn / look / ricotta salata

Carpaccio “Ragazzi”

Verse truffelvinaigrette / parmigiano “vacche rosse” / rucola

PIATTI PRINCIPALE

Tagliata di manzo “Filet pur”

Filet pur / parmigiano / rucola / balsamico / kerstomaat

Tagliata di manzo “Entrecote Rubia Gallega”

Entrecote ” Rubia Gallega ” / parmigiano / rucola / balsamico / kerstomaat

Saltimbocca

Prosciutto crudo / mozzarella di bufala / salie / spinazie / witte wijn

Bavette “ Holstein “

Pesto / rode ui / thijm

Wilde zeebaars

Venkel / hazelnootboter / limoen

Tonijn “Alla griglia”

Cœur de boeuf confit / vintage balsamico / basilicum

Ossobuco

Gremolata / krokante selder

Bij elk gerecht kan u naar eigen keuze een ‘Contorni’ kiezen

CONTORNI

Gepofte aardappel

Sjalot / chilimayonaise

Puree

Olijfolie / rozemarijn

Spaghetti alla chitarra

Olijfolie / sjalot

Polentakroket

Parmesan mayonaise /  look

Verdure calde

Warme groenten

Insalate verde

Koude salade

PASTA ALLA CHITARRA

Aglio e oilo

Peperoncino / platte peterselie

Pesto

Pijnboompitten / basilicum / parmigiano / prosciutto crudo

Vongole Klassiek of met lookboter

Look / olijfolie

Carbonara

Guanciale / pecorino / dooier

Cacio e pepe

Pecorino / geroosterde peper

Norma

Aubergine / oregano / kappers / parmigiano

Puttanesca

Sardien / zwarte olijf / tomaat

DOLCI / DESSERT

Vers huisbereid vanille ijs

Keuze uit:
Donna Bianca / Amarenakersen uit Bologna /
Piemontese hazelnoten en caramel / Avola amandelen en caramel

Chocoladetaartje

Mascarpone / aardbei / dulce de leche

Duo van macarons

Gezouten caramel / bergamot / basilicum

Sorbet van citrus

Gekonfijte citroen / basilicum

Crème brulée van Hazelnoten uit Piemonte

Crème brulée / roomijs / notencrumble

Colonel Ragazzi

Basilicum sorbet / limoncello (5cl)