LUNCH 28 T.E.M. 31 MAART
SUGGESTIES
Citrus / olijfolie / groene kruiden
Kerstomaat / prosciutto / burrata / citroen / basilicum
Kokosmelk / citroengras / gember / koriander
4 kazen / look / salsiccia / bimi
Truffelboter / percorino / portobello
Truffelboter / pecorino / krokante foccacia
CONDIVIDI CON GLI AMICI
Afwisselende selectie van de chef
Aubergine / tomaat / stracciatella / chili / basilicum
Basilicumboter / kerstomaat / look / citroen
Groene asperge / erwt / citroen / sucrine
Kalfsvlees / crème van tonijn / kapper / rucola / pangrattato
Aubergine / rozemarijn / look / ricotta salata
Verse truffelvinaigrette / parmigiano “vacche rosse” / rucola
PIATTI PRINCIPALE
Filet pur / parmigiano / rucola / balsamico / kerstomaat
Entrecote ” Rubia Gallega ” / parmigiano / rucola / balsamico / kerstomaat
Prosciutto crudo / mozzarella di bufala / salie / spinazie / witte wijn
Pesto / rode ui / thijm
Venkel / hazelnootboter / limoen
Cœur de boeuf confit / vintage balsamico / basilicum
Gremolata / krokante selder
CONTORNI
Sjalot / chilimayonaise
Olijfolie / rozemarijn
Olijfolie / sjalot
Parmesan mayonaise / look
Warme groenten
Koude salade
PASTA ALLA CHITARRA
Peperoncino / platte peterselie
Pijnboompitten / basilicum / parmigiano / prosciutto crudo
Look / olijfolie
Guanciale / pecorino / dooier
Pecorino / geroosterde peper
Aubergine / oregano / kappers / parmigiano
Sardien / zwarte olijf / tomaat
DOLCI / DESSERT
Keuze uit:
Donna Bianca / Amarenakersen uit Bologna /
Piemontese hazelnoten en caramel / Avola amandelen en caramel
Mascarpone / aardbei / dulce de leche
Gezouten caramel / bergamot / basilicum
Gekonfijte citroen / basilicum
Crème brulée / roomijs / notencrumble
Basilicum sorbet / limoncello (5cl)