I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Lekker eten in Oost-Vlaanderen

Wilt u graag eens lekker gaan eten in de omgeving van Deinze, Oost-Vlaanderen? Dan zijn wij hét restaurant dat u zoekt. Onze chef Jakob tovert elke dag heerlijke en creatieve Italiaanse gerechten op het bord van onze klanten. Het gehele team staat dan ook graag voor u klaar bij het kiezen van de lekkerste maaltijden en de beste bijpassende wijnen.

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Lekker uit eten gaan in Oost-Vlaanderen doet u bij ons

Als u op restaurant gaat, bijvoorbeeld in de omgeving van Deinze in Oost-Vlaanderen, wilt u natuurlijk genieten van lekker eten. Dat garanderen wij u bij I Ragazzi uit Sint-Martens-Latem. Heerlijke pasta’s, typische vlees- en visgerechten en nog veel meer authentiek Italiaans eten vindt u bij ons Italiaans restaurant uit Oost-Vlaanderen. Tijdens de warme zomermaanden kunt u bovendien uw voeten onder tafel schuiven in ons restaurant met zonnig en gezellig terras in regio Deinze. U kunt uw tafel reserveren via onze website of telefonisch. Indien u met meer dan acht personen wilt komen genieten van het lekker eten in ons restaurant in de omgeving van Deinze, Oost-Vlaanderen, vragen wij u op voorhand een mail te sturen.

Wijnkelder - I RAGAZZI

Stuur ons een mail of bel ons

U kunt vandaag nog een tafel reserveren bij deze Italiaan nabij Gent. Bekijk zeker al eens ons menu om op voorhand inspiratie op te doen. U contacteert ons eenvoudig door te bellen naar het nummer 09 398 49 80, een e-mail te sturen naar het e-mailadres pronto@iragazzi.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel te verwelkomen in het beste Italiaanse restaurant in de buurt van Deinze, Oost-Vlaanderen, om ons lekker eten te proeven!