I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Italiaans restaurant in Oost-Vlaanderen

Wilt u genieten van heerlijk Italiaans eten in een authentiek restaurant in Oost-Vlaanderen? Kom dan eens langs bij I Ragazzi in Sint-Martens-Latem, in regio Gent. Onze chef is gepassioneerd door de Italiaanse keuken en streeft er elke dag naar om lekkere Italiaanse maaltijden op uw bord te toveren.

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Kom proeven van heerlijk Italiaans eten in ons restaurant in Oost-Vlaanderen

Heeft u zin in een sappige tagliata of verkiest u toch eerder pasta, zoals een smeuïge carbonara? Dat en nog veel meer vindt u terug op de menu van onze Italiaan uit regio Gent. Als een echt authentiek Italiaans restaurant, dat gevestigd is in regio Gent, willen wij dat u kunt genieten van uw eten. Wij zijn pas tevreden wanneer u voldaan ons restaurant verlaat. Dat is dan ook de reden waarom wij enkel lekker eten serveren in ons Italiaans restaurant in regio Gent, in Oost-Vlaanderen. Bovendien kunt u anderen ook laten meegenieten van onze lekkere Italiaanse maaltijden. Zo kunt u een cadeaubon schenken met een waarde naar keuze. Deze kunt u eenvoudig via de website bestellen of u kunt langskomen in ons restaurant.

Wijnkelder - I RAGAZZI

Bezoek ons Italiaans restaurant

Geniet u ook van lekker eten en wilt u graag een tafel reserveren in ons Italiaans restaurant in Sint-Martens-Latem, in Oost-Vlaanderen? Aarzel dan niet langer en reserveer vandaag nog. Bij vragen of opmerkingen kunt u ons ook steeds contacteren. Dat doet u via het nummer 09 398 49 80, door een e-mail te sturen naar pronto@iragazzi.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!