I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Heerlijk Italiaans eten in regio Gent

Wilt u graag Italiaans eten proeven van een authentiek restaurant in de buurt van Deinze en Gent? Reserveer dan snel uw tafeltje bij I Ragazzi in Sint-Martens-Latem. Onze chef Jakob is gepassioneerd door de Italiaanse keuken en serveert in ons restaurant nabij  Gent enkel heerlijke maaltijden.

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Kom genieten van lekker Italiaans eten in ons restaurant in de buurt van Gent

Een smaakvolle pasta vongolé, een frisse carpaccio of een smeuïge melanzane, dat en nog veel meer lekker Italiaans eten in Oost-Vlaanderen wordt dagelijks klaargemaakt in de keuken van ons restaurant in de buurt van Deinze, regio Gent. Loopt het water u al in de mond bij het horen van dit heerlijk Italiaanse eten dat wij klaarmaken in onze keuken in omgeving Deinze, Gent? Dan kunt u maar best snel een tafel reserveren in de beste Italiaan van heel regio Gent.

De echte authentieke Italiaanse keuken ontdekt u bij ons

Ook wanneer u fan bent van andere authentieke Italiaanse gerechten, zoals ravioli, een arrabiata of andere soorten pasta, kunt u heerlijk dineren in ons Italiaans restaurant in Oost-Vlaanderen. Heeft u zin in een lekker stuk vlees, zoals de typische tagliata of bent u meer fan van een ossobuco? Dat en nog veel meer Italiaans eten vindt u terug op het menu van ons Italiaanse restaurant, gelegen in de buurt van Deinze, regio Gent.

Wijnkelder - I RAGAZZI

Proef van ons Italiaans eten in regio Gent

Kijkt u ook al uit naar het lekkere Italiaanse eten dat wij vanuit onze keuken in de buurt van Deinze, regio Gent, op uw tafel toveren? Reserveer dan vandaag nog een tafel bij ons Italiaans restaurant in de omgeving van Deinze. Dat doet u eenvoudig door te bellen naar het nummer 09 398 49 80, door een e-mail te sturen naar pronto@iragazzi.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij vragen u om bij een gezelschap vanaf acht personen via mail te reserveren. Op vrijdag- en zaterdagavond is het voor ons niet mogelijk om groepen van tien personen aan te nemen.