I RAGAZZI

Authentiek Italiaans

Vegetarische gerechten beschikbaar

Online reserveren mogelijk

Beste Italiaan in Gent

Wilt u graag uit eten gaan bij de beste Italiaan in de omgeving van Deinze in Oost-Vlaanderen? Dan boekt u best vandaag nog een tafel bij I Ragazzi uit Sint-Martens-Latem. Door onze verse ingrediënten en authentieke Italiaanse recepten kunnen wij met trots zeggen dat we het beste Italiaans restaurant uit regio Gent zijn.

Wilt u genieten van onze Italiaanse cuisine?

Geniet van het eten van de beste Italiaan in de buurt van Deinze en Gent

Bent u verzot op pasta, zoals een lekkere carbonara, een spaghetti vongolé of een pittige penne arabiata? Of verkiest u het klassieke vleesgerecht genaamd tagliata? Misschien wilt u uw maaltijd in de beste Italiaan van Deinze, Gent en bij uitbreiding heel Oost-Vlaanderen, wel starten met een klassiek Italiaans voorgerecht? Denk hierbij maar aan een heerlijke carpaccio, een vitello tonnato of bruschetta’s om gezellig te delen. Verder vindt u nog tal van andere authentieke Italiaanse gerechten, zoals ossobuco, terug bij ons, het beste Italiaans restaurant uit heel regio Gent.

Schuif uw voeten onder tafel op ons gezellig terras

Tijdens de warme zomermaanden kunt u van onze heerlijke Italiaanse gerechten genieten op ons zonnig terras. Wij zijn de beste Italiaan uit de omgeving van Deinze en Gent in Oost-Vlaanderen en onze chef tovert dan ook dagelijks heerlijke maaltijden op tafel. Het gemotiveerde team van ons Italiaans restaurant nabij Gent raadt u graag het beste en lekkerste gerecht aan mét bijpassende wijnen. Aarzel dus zeker niet om naar de suggesties en ons lekker eten te vragen! U kunt overigens anderen ook laten meegenieten van de beste maaltijden van een Italiaan uit de omgeving van Deinze, bij Gent in Oost-Vlaanderen. Wij bieden namelijk cadeaubonnen aan met verschillende waarden. Zo geeft u een origineel geschenk op een verjaardag of andere speciale gebeurtenis. U kunt dit beste cadeau aankopen in ons Italiaans restaurant in regio Gent, of online bestellen.

Wijnkelder - I RAGAZZI

Neem contact op met het beste Italiaans restaurant uit regio Gent

Heeft u speciale wensen of heeft u vragen omtrent allergieën voor ons restaurant in Sint-Martens-Latem? Of misschien wilt u graag telefonisch reserveren bij de beste Italiaan in de buurt van Deinze, in Oost-Vlaanderen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer 09 398 49 80, door een e-mail te sturen naar pronto@iragazzi.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij verzoeken u om vanaf een gezelschap van acht personen via mail te reserveren. Verder is het voor ons niet mogelijk om op vrijdag- en zaterdagavond een groep van meer dan tien personen te plaatsen. Bekijk alvast onze menu om inspiratie op te doen en tot binnenkort!